Tuesday, February 23, 2010

Happy Besday Mr. Shahrizal


Salam..
Hari ni besday someone yang mmg rapat ngan aku..
Hari ni dengan jayanyer dia dah berjaya menjangkau umur yang ke 31..
Tuanye dier..

Takde ape yang nak aku cakap..
Cume mengharapkan dia mendapat kebahgiaan, kemuliaan dan kerahmatan sepanjang hayatnyer..
Pendek kata dan jangan panjang2 cerita..
Wish u all the best..

Malam tadi..
Tgh lepak2 depan umah..PANAS..!!
Cuaca mmg tgh panas sekarang nih..
Belum lagi pukul 12 tgh malam..Aku rase lagi 5 minit nak masuk kul 12 kot..
Tibe2, dia menyenggol aku...
Wak...tolong nyanyikan org xxxxxxxxx...!!!

ADUHHH...
Dia pulak yang paksa aku menyanyi lagu happy besday kat die..
Ni yang malas nih..
Bersungguh2 lak suruh tu..
Die plak yang ingatkan aku..tp aku mmg da ingat pun..

Aku cakap kat dia..nanti jap..
Aku masuk dalam, amik kek SECRET RECIPE yang aku da beli awal2 kat kedai petang tadi..
heee..

Dari jauh die nampak aku mengendong something..
Die sengih jerk..
Aku kata kat die..nak aku nyanyi kena la ada kek..ade lilin..
Aku da nyanyi, tiup lilin..
Cepat2..make a wish..hi bang!! Lame bertafakul..
Wish ape tu..?

MANE LEH CAKAP..RAHSIA katenyer...ceh..

p/s : harap2 die happy ngan kesimple lan aku menyambut besdaynye mlm tadi..di depan rumah..di depan pagar..dihiasi ngan lampu yang malap2...romentik gak la..heee...dan harap2 tahun ni takde sape2 spoilkan nukilan aku..hahahaha

msg dia : wak, da sampai..terima kasih ye wa, susah2 je belikan kek, tapi yang paling susah kena pakse nyanyikan...

5 comments:

hanimichi said...

fuiyoo! romantik abis..
aku pon ade kenangan sambut besday taun ni, walaupun simple tp sweetttt sgt..dier ni sebenarnya x ske sambut besday, tp demi nk jg ati aku, dier beli kek kecik ngan orange twister tuh, pastu dier parked kt MRR2 (tepi tmn metropolitan), dier amik lighter, nyanyi lagu besday, pastu swh aku wat wish..hahhahha..pastu kitorang lepak tepi jalan tu sambil tgk bintang sampai kol 2 pg..

~ PIJA ~ said...

heee...org lelaki mmg tak bleh buat mcm kite buat michi..
tapi..sekali die buat surprise..even simple..tp bes kan...

Part tgk bintang2 di langit paling best tu..ngeh ngeh..

~ PIJA ~ said...
This comment has been removed by the author.
~oLick_Ecaa~ said...

peweet romantik nye...

boley tahan jgk abg bunjal nye

nakal..huhu

~ PIJA ~ said...

nakal2 MANJE namenye eca..i Like it..hahahaa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..