Wednesday, September 9, 2009

09-09-09 --> what happen??


Nampak special kan tarikh nih..??

Macam mane specialnye tarikh ni pun..takde ape yg menarik yang jadi kat aku hari ini..
tuk aku ceritakan kat korang...!!

Tapi..
Katekan tarikh ni jatuh on saturday or on sunday..
for sure ramai yang pilih hari nih kan..
tunang? kawen? dan seangkatan dengan nyer..
silap ari bulan aku pun leh 'ter' kawen pade tarikh nih..
ngeh..ngeh..!!
ape ade kisah pade tarikh..??

As usual..
aku keje mcm biase..aku berpuase mcm biase..
kot ade pun, si Aisyah tak masuk opis ari nih..
MC 2 hari katenyer..deman panas..erk..!!
moge cepat sembuh..

Jap..
maybe ari ni antare special day for Bujal..
ari ni die ade interbiu..
still untuk job di MPK..
hopefully die dpt buat yng terbaik..
moge tak sia2 kite kuar masukkan sijil dlm folder mlm tadi..
heheheee...
anyway..GOOD LUCK..!!

Atau..
specialnyer..buat pertame kalinyer..
aku..alang..both of ina bersahur sekali pagi tadi..?
kalau tak..sorang sure takde..
period laa..tak terbangun laa..
mcm2 laa..!!

- 09-09-2009 -

2 comments:

Afzan said...

iye nmpk special.. aku ada event menarik aritu.. :)

~ PIJA ~ said...

ape event nyer..meh aa kasi tau

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..