Tuesday, June 16, 2009

14 JUNE 2009 - Being 30!!! huh...

salam...

Being 30?? huh..gerun sebenarnye ngan angka tu..anyway, aku bersyukur sebab tuhan masih panjangkan umur aku..diberikan kesihatan yang baik..diberikan kehidupan yang sempurna dan dikelilingi keluarge dan rakan yg sentiase support aku...ALLHAMDULLILAH...

To my lovely mum...Pn ROHANA BIN TALIB!!!! hepi besday mak...ermm...da 52 tahun umur mak aku..besday mak aku ngan aku mmg same..bes kan...heeeee

Pada kawan2 yang wish kat aku..yg ingat besday aku..yg aku kene ingatkan..heeee...thanks for all the wishes...sayang koranggggggggggggggg......!!!

Sekilas pandang....

Rizal F To F --> selamat hari lahir.... semoga bertemu jodoh dgn cepat.... rugi lama2, nanti lemau....

Shaz Lanz --> epi besday!

Wan Noor Shahida --> selamat menempuhi alam 30 pija.... semoga lebih amalan mu, panjang usia mu, berkat hidupmu dan ceria serta bahagia mengiringi setiap langkah mu... amin.. HAPPY BIRTHDAY my friend!!


Zai Kodek --> aku doakan ko jadilah muslimah yg beriman..jangan suke dengki kat org..jgn suke buat org marah..susah nak mintak ampun..kdg2 org ikhlas tp kite salah tafsir..begitu juga sebaliknye..moral value..jgn cepat sangka buruk..keyy...moga ape yg ko inginkan..jadi kenyataan..

Zarina Kamin --> Semoga cpt bertemu jodoh. Amin..

Mohd Haniff Ismail --> Pija...aku doakan cpt la ko bertemu jodoh...dah lain jer bunyi nyer tu! haha

Redzuan Nasir --> hepi belated besday

albab --> Assalamualikum..wbrt..Hepi Besday to U le...Mugo Pje Umo n Muroh Rejki n Cpat Kwen..

ila --> salam, makcik oit..tak abis lagi ke ko selebret ari tua..tak kan dok berasmaradana lagi kot..papehal pon moga terus menikamti usia 30 an n moga dapat jemaah bunting tahun depan...

afzan --> hepi besaday to u, hepi besday to u, hepi besday to fiza..Hepi besday to u..moga ceria selalu..

firul --> hepi birthday pija

farid --> salam! hi apa kabar? saja nak ucap happy birthday! selamat panjang umur dan murah rezeki..amin...

sailormoonR and Kuceng Hitam a.k.a yanti n adi --> hepi birthday ke 30. semoga hidup dalam rahmat Allah taala..

ayahanda --> selamat ulangtahun yang ke 30..semoga dimurahkan rezeki..

bonda --> selamat hari jadi ke 30...

bujal --> org doakan awak sehat sentiasa,,hepi selalu dan dapat cita2 awak..dan org bersyukur ditemukan dgn awak..semoga awak dipanjangkan umur dan diberikan kesihatan yang berpanjangan..berjaya dengan apa jua yang awak lakukan..amin ya rabbal alamin...hepi birthday wak..

alin --> selamat ulang tahun yang ke 30..semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki...

Amy (14/06/2009 22:34:28): happy besday...14 june..

pada yang wish by comolot tu pun..
thanks a lot..
pada alang, thanks for the cokelat
bear..len kali
kasi yg besar sket..





to bujal..thanks for the cokelat n dinner...



harapan aku untuk tahun ni :


aku ingin mencari cinta sejati yang dapat menjage aku dunia dan akhirat..yang ikhlas menyayangi aku..yang ikhlas nak menjage aku..moga Allah tunjukkan sape die cinta hati aku..hawa nafsu aku...AMIN...

- ALL THE BEST TO ME -



3 comments:

DuLu....KiNi dan SeLameNyer.... said...

kasi tunjuk la sket adiah gua bg tu....coklat? bile dapt...tak kasi sket pon..... grrrrr

xillix axillixa said...

aku suka part nak akhir:

aku ingin mencari cinta sejati yang dapat menjage aku dunia dan akhirat..yang ikhlas menyayangi aku..yang ikhlas nak menjage aku..moga Allah tunjukkan sape die cinta hati aku..hawa nafsu aku...AMIN...

~ PIJA ~ said...

thanks zila...
heeeeee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..