Friday, June 19, 2009

Terminator Salvation



ari RABU tu, saje je gedik2 jalan2 kat website TGV..eh ade lagi rupenyer citer nih kat Bukit Raje..pastu aku gedik2 lak msg member tu..."mcm nak tgk wayang laa mlm ni..terminator".. lame gak baru die nak reply..."nak ke?" tanye die...

" nak ler.." aku jawab..so chit chit chat..decide laa nak g tgk wayang mlm tu..tp yg lecehnye..mlm tu ade kul 8.15 ngan 10.45 jerk ..sah2 kena amik yg kul 10.45 tu..aku paling2 kurang sampai umah kul 7.30..mandi2..mekap2..da kul bape..heee..nak tengok punye pasal amik jugak la..padehal soknye keje tu..

citer ni bes korang...mmg penuh ngan action..tak boring..tak terase duk dlm tu 2 jam..!! so, saper2 tak tengok lagi, aku mmg mengesyorkan korang g tgk...time2 tgh2 bulan ni, ade lah sesuai g tgk ari rabu..murah sket..baru RM6..lupekan laa nak duk kapel seat bagai...hahahaha

so next planning...nak tgk citer transpomez 2...sungguh tak sabar...tapi entah laa..lately ni ade bende yg menganggu idup aku..menci tol laa..bes nye kalau dpt org yg leh share ape aku rase nih..tp tak sume org paham dak..tak per laa..sape laa aku ni haa...


mule laa merepek nih..biar laa merepek..janji ati puas...kdg2 bercerita ngan batu ke..kayu ker..lagi senang..die bg nasihat pun tak..kondem pun tak..heee


kami dan sesuatu..

5 comments:

DuLu....KiNi dan SeLameNyer.... said...

tembam couple vs terminator

~ PIJA ~ said...

cam ne nak delete komen kat atas tu...!!!

Nor.Abd-Azila.Azis said...

tak yah ah delete... he he he...

uit..jeles aku ko dapat tgk wayang... aku dah ada anak susah sgt nak tgk wayang berdua... lagi kesian dan merintih (huhu)... bila dia gi tgk terminator tak ajak aku.. dia tgk sorang sorang!!!

KeRt.PiRuL said...

chubby couple vs terminator salvation!!!!

~ PIJA ~ said...

sedihnye zila..
leh die tinggalkan ko..
mmg kejam...!!! heee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..