Tuesday, May 26, 2009

MAAF KE TAK..MAAF KE IDAK..

Amy (11/18/2008 1:22:19 PM): salam…
Amy (11/18/2008 1:22:23 PM): awk sehat ke?
Amy (11/18/2008 1:22:35 PM): erm..tlg la reply…
Amy (11/18/2008 1:22:46 PM): dh nk dekat setahun awk x reply ym sy…
Amy (11/18/2008 1:23:03 PM): sy ni pon dh nk abis dah bkursus kat sini…
pija aa (11/18/2008 1:59:10 PM): jgn kacau org laa
Amy (11/18/2008 2:13:56 PM): xde niat pon nk kaco…
Amy (11/18/2008 2:14:13 PM): org still nk bkawan ngan awk…
pija aa (11/18/2008 2:15:04 PM): awk mane reti care berkawan
pija aa (11/18/2008 2:15:08 PM): nak menyakitkan hati reti aa
Amy (11/18/2008 2:15:31 PM): jgn la ungkit benda yg dh lepas..
Amy (11/18/2008 2:15:44 PM): seme org ade wat slh pe…
Amy (11/18/2008 2:15:54 PM): i’m not the angel..
pija aa (11/18/2008 2:16:58 PM): aper2 laa
Amy (11/18/2008 2:17:22 PM): ssh ke awk nk maafkn sy??
pija aa (11/18/2008 2:18:24 PM): da tau uat ape tanyer
Amy (11/18/2008 2:19:01 PM): sy bertanye sbb xtau…
pija aa (11/18/2008 2:19:11 PM): da tak yah tanyer
pija aa (11/18/2008 2:19:16 PM): g main jauh2
Amy (11/18/2008 2:19:34 PM): takleh ke awk terima sy semula sbg sbg kwn awk?
Amy (11/18/2008 2:19:40 PM)::(

mcm kejam je la pangai aku…ish bkan aku tak maapkan..tapi tah laa..tak leh nak trime laa..dr aku pure2 layan die, padehal hati sakit, baik tak yah..!! kalau sekali tak per..ni berkali2..sampai tahap kate aku mcm2 tu, sorry to say laa..tak leh trime aa plak..lagi2 bende yg aku tak buat..!!! pejam celik pejam cilik da setahun aku ngan die mcm nih..mcm tak cayer jer..cepatnye mase…

kenape susah nak maapkan org..?? bkn susah nak maap..maafkan tu senang tp nak lupe tu kan susah.. nak kate aku tak tahan gurau..entah laa..yg aku pasti sgt, bile da tahap tak tahan, itu laa aku..mmg aku nekad punyer..perit cam mane pun..aku akan angkat kaki..hai hai bye bye… tapi hakikatnye mmg aku maapkan die..tp nak mesre2 tu da tak leh da…hehhehe sebab aku tak leh buat biase2 je..nanti ade je point aku nak sakitkan hati die..buat ape??? buat dose je..baik aku duk diam2…!!!

~ by pssst-akuler on November 24, 2008.


1 comment:

~ PIJA ~ said...

2 Responses to “MAAF KE TAK..MAAF KE IDAK..”

peh..memule tgk kt fs,kuar sekerat je citernye..aku ingat ko ade krisis ngn emy pan..ropenye amy lain..hehehe bosar sgt ke dose die kat ko ton..mahap kan jelah die ton..die pun nmpk gayenye dh insap tuh..heehe jgn jd mcm aku ton..kalo dah benci,dendam sampai mati..tapi yg sebenar2nye..sape le kite ni ton xnak maapkan salah n dosa org..hamba nye yg lemah lg kerdil..Allah yg maha agung tu pun maha pengampun..yer dak ton..hehe
zai said this on November 26, 2008 at 12:58 am (edit)

aku da maapkan..heheee
pija said this on February 25, 2009 at 2:54 am (edit)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..