Thursday, May 28, 2009

HARI INI..

Hari ni bgn awal gak..kul 7 da bangun..awal ke tu? heeee..actually aku tgh period, so mmg tak plan nak bangun awal pun…bangun je aku terus buat nasi gureng..nak bawak g opis ler..!! aku da ketandusan duit..uh..tak per2..next week gaji da!!

Aku tak tau aku nak tulis ape sebenarnyer..cume aku teringat something..lupe laa tgk kat mane..tp kat tv laa..alkisahnyer, pasal bininye tau pangai lakinye pas bertahun2 kawen..eeee ngerinye laa..depan baik tp belakang kite mcm2 yg die buat..nauzubillah!!

Itu laa, kadang2 org yg rapat ngan kite ni laa musuh utama kite..frustnye bile tau org yg kite syg tu lagi2 kalau boipren kite ke, gurlfren kite ke.. hubby kite ke..wife kite ke..even adik beradik kite ke rupenye2 adalah org yg mengkhianati kite..

Ya ampun..mintak di jauhkan laa…AMIN..

So, patut ke kite percaya org2 ni sehabis mungkin?

Patut ke mereka2 ni kite bangge2kan?

Perit nye nak terime bende ni kan…heeee

Uish aku ni pengaruh tv byk sgt..hahahaa..tp jgn kate ape yg jadi kat tv tu tak penah jadi kat real life kite..kadang2 lagi teruk ade laa..mcm yg jadi kat aku 2 tahun lepas..kalau aku kasi sinopsis mmg cam dlm drama kat tv tu..heee

Tapi tak per..yg empunye diri pun da mintak maap kaw2 ngan aku..siap nangis2 lagi..kejap je Allah makbulkan doa aku..alhamdullilah..sekrg ni pun die da tak de kat sini..duk umah jage anak diam2..elok laa tu..die pun ckp..maybe tempat die kat situ..heeee

Ape aku merepek nih..heeee…entah ler..tp aper2 pun jauhi laa idop anda dari sifat takbur..riak dan menunjuk2..ditujukan tuk aku gak tau..hahhahaha..

So. don believe me at all..heheheh..have a day semue..muahhhhh!!

~ by pssst-akuler on May 20, 2009.


1 comment:

~ PIJA ~ said...

3 Responses to “Hari Ini..”

1.uhuhuhu..citer ape yg ko tengok tu pija..takut wei kalo jd kat aku..dah penah rase time bercinte..time dah bahagie ni mintak2 dijauhkan lah..dah dapat kebahgiaan sebenar jgn le tibe2 ade kejutan yg leh buat aku mati tegak…takutttt…

zzmegabiz said this on May 21, 2009 at 12:07 am (edit)


2.citer aper tah..kat tv..minggu lepas aku tgk..sedih gak bile die tahu laki yg diagung2kan rupenyer perangainyer teruk..ade statement die yg buat aku terpikir..tapi lupe da..tp terjemahnye, lebih kurang nak kate susah nyer nak mengadap perkare2 buruk yg jadi tibe2, padehal bende ni da bertahun die buat..lagi2 org tu rapat dengan die..nazubillah..

zai, aku doakan ko bahgie sampai bile2..AMIN..

pssst-akuler said this on May 21, 2009 at 12:54 am (edit)

3.citer aper yer? cam
menarik jer.. cuba ko
kenang kembali tajuknyer..

afzan-amir said this on May 21, 2009 at 12:03 pm (edit)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..