Thursday, May 28, 2009

Bukit Cherakah, Shah Alam…

17 MAY 2009

aku datang lagi...!!

salam..

huh…tetibe rase nak share something ngan korang..semalam, ari ahad ( 17 Mei 2009 ) aku g bukit cherakah…heee…ade laa 1o minit je dr umah aku..rase aku laa..last aku g sane pun darjah 4 kot..serius korang, aku tak leh nak recall rupe paras tempat tu..

kenape aku tibe2 nak g sini?
hehee…mulenyer, tak plan aper2 pun, tp 2 ari ni duk umah pun sengal gak..nak g jauh2 takde duit..tibe2 adik aku kasi cadangan g tempat nih..ye tak ye gak..punye la dkt ngan umah tak penah aku nak g intai2 tempat nih..

pagi tu dlm kul 11 kot baru gerak dr umah..matahari mmg betol2 kat kepale..kira panas gak laa….pas parking kete, beli tiket masuk..mkn jap n terus g sewa beskal..

haa..aku pusing2 dlm tu naik basikal..fuh mmg bes korang..sgt2 bes..enjoy giler..! even ade lagi tempat yang tak sempat nak cover..sebab da petang..badan pun da peluh2..so decide next time la plak sambung..heee



sedikit info :
tiket parking - RM1
tiket masuk - RM3
sewa basikal - RM5 tuk 1 jam pertame..RM1 tuk satu jam seterusnye
umah 4 musim - RM3…

tp mase aku g tu..time bunge..aduh romantis nyer…heeeee..

pagi ni, aku ingat pagi ni, kaki or badan aku sakit2..tp alhamdulilah..tak lak rase lemau ke aper..maybe sebab sabtu petang tu aku da g jogging kot..dan mmg rutin aku pun..setiap ujung minggu g jogging..sehat bdn sket..!!

pada korang yg tak penah g tu..g laa wei..mmg syok naik beskal pusing2 dlm tu..heeee aku plan nak g lagi nih…:) amacam wak? huhuhuuuuu

~ by pssst-akuler on May 17, 2009.


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..