Tuesday, April 16, 2013

Hai Goblog

Aku datang kejap. Datang hanya untuk beritahu yang aku rindu nak menulis. Rindu sangat-sangat. Banyak kejadian yang aku tak dapat nak titipkan kat dalam ni untuk kenang-kenangan. Buat sahabat yang rajin menjenguk - jenguklah selalu. Mana tau ade nasib dapat baca benda baru yang aku bebelkan.

Aku masih sama seperti dulu. Masih single. Masih cantek. Masih sehat. Masih bergetah. Nak muntah? Sila cepat-cepat lari ke toilet dan kemudian datang semula baca blog aku. Paham?

Aku nak menaip balik.
Aku nak aktif balik.
Aku nak memberi pendapat balik.
Aku nak.
Aku nak.
Aku nak.

Tapi masa mencemburui aku. Maafkan aku goblog. Pasti aku akan datang balik. Puan Ila tunggu aku okey.


Dari AKU,

4 comments:

Suara Kalbu said...

Ida pun dah jarang menulis dah :-(

ghost writer said...

macam ia jer dia single, haha!

blog ni kalau reti majuk, mau sampai seychelles dia bawa diri.

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Miss PIJAOSIX said...

@suara kalbu : awak dah deliver ke belom eh?

Ghost writer : hahaha...aku mmg harap die tak akan pandai merajuk

Saifudin : :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..