Thursday, September 13, 2012

Qaiser @ Dadat now 6 months already

Salam kamis buat teman-teman yang kenal mahupun tidak. Curik masa sekejap bila kale aku bukak pc sendiri tapi jem kepale hotak tak tahu nak buat apa. So, aku bukak kecik-kecik browser nih. Niat nak buat sedikit nukilan untuk my 2nd little hero mesti dilaksanakan secepat mungkin.

Dadat @ Qaiser. Now, dah 6 bulan semalam. Tapi sayang, dua hari nak masuk 6 bulan ni, dia deman. Panas. Until now, still tak kebah-kebah lagi. Cepat-cepat sehat sayang. Pernah orang bertanya kenapa DADAT? Nama punyalah sedap. Dadat tu abang Rayyan yang bagi nama. Tak sangka terus melekat. Gara-gara tahi lalat die yang besar kat kepala. Tahi lalat jadi ke dadat - pelat la katakan. So, terus melekat ke dadat. Kiteorang dah sebati dengan nama tu tapi abang die pulak dok panggil die Hafiy. Aish.

Dadat. Tak banyak karenah. Montel. Mate bulat. Hensem. Tapi peel pagi-pagi die selalu buat wan die seteres. Asik nak berdodoi jer. Cepat besar macam abg yen n kakak sholin. Cepat sembuh. Love you son. Muah...

Informasi : Dadat anak buah ketiga saya yer. 


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..