Friday, May 11, 2012

Senamrobik PPRV

Salam.






Biasa aku bersenamrobik hari satu and ahad pagi. Tapi hari ahad aku jaran g join sebab nak tidor sampai lebam. Lately ni pun jarnag sangat dapat join. Ni semua gara-gara tidur lambat then pagi payah nak bangun. Lagi-lagi bila tengok yen tidur dengan lena kat sebelah. Kempem obesiti ni dah sampai tamat tempoh dah pun. Kalau tak silap sampai bulan 6 ni je. Lepas ni lagi susahlah nak buang lemak. Lari keliling rumah je sudah.

 Last week sempat gak join sukaneka taman. Salah satu aktiviti untuk kempem ni jugak. The best part is group aku menang. Dapatlah hadiah berupa termos. Nasib baik menarik. Seronok tengok buda-budak main. Cabut bulu musang lah. Cari gula dalam tepung lah. Rebut kerusilah. Game ni aku main tapi tewas dengan akak-akak yang badannya sepoloh kali ganda dari aku. Tak mampu aku nak tolak punggong dieorang.

Untuk makluman, aku sedang menguruskan berat badan.

Sekian.

Dari AKU,

1 comment:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

cam best je aktiviti tu..kat mana ek?cam nak gi sana join gak la.kot2 dekat..err..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..