Monday, February 20, 2012

Happy Besday Kawan

Salam,

Aku betol takde banyak masa hari nih. Hanya sedikit kata-kata ucapan buat kawan teristimewa. Aku tak sure ko still baca ke tidak blog aku ni. Lagi-lagi sejak aku dah jarang sangat nak update. Anyway, selamat hari lahir yang ke 33. Takde apa yang aku boleh doakan moga kau bahagia sentiasa dan moga apa yang kau hajatkan dimakbulkan olehNya. InsyaAllah.

Aku sayang ko ILA.



p/s : Nape besday kau tengah-tengah bulan? Hehee

Dari AKU,

3 comments:

ghost writer said...

ayat p/s tuh sangat penuh kesedihan kan.. :)

hepi besday jugak untuk kawan Pija.

Ila Zakaria said...

yang... apasal aku nyer komen aritu ko x publish.... sentap tau... lama x sentap dgn ko kan yang.... yang... ni dah awal bulan yang... aku terima jer belated present yang... ekekekek... apa pun sgt ko sgt2....

Miss PIJAOSIX said...

@Ghost Writer -> sedih ek..aku lagi sedih..hahaha

@Dalilati -> adoi yang, aku tak jumpe komentar ko. Ni baru ade...!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..