Friday, January 14, 2011

Weeding ALANG - Edisi Mesyuarat REWANG

Nak kongsi gambar-gambar masa mesyuarat rewang hari tu. Seminggu sebelom kenduri, mesyuarat rewang diadakan kat umah family aku. Time tu akan tentukan sapa basuh pinggan, sapa yang masak, sapa kutip pinggan dan macam-macam kerja lagi lah.



Dari AKU,

5 comments:

Encik MamaT said...

gambar aku takde ke...... sedih2..

Lizzie Yasmin said...

ada lg mjlis mvm nie kn.. tp best klu gotong royong mcm nie.. tp kesian kt tuan rumah.. kdg2 penat ..

velasrizal said...

kamukah yg kene basuh pinggan ini

NuSaNa NoSa 91 said...

alaaa.. nk tengok gmbr kawen.. hua3~ ^_^

Gayahspears said...

best kan kalo kenduri kawen buat gotong-royong, eratkan hubungan tp skrg org suke buat kat hotel je sbb senang tak yah basuh pinggan..huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..