Wednesday, January 5, 2011

Cameron Hinglands Part 1 : Edisi Tempat Tidur

Pesal rasa macam ketaq je jari nak menaip. Tak tahu nak susun ayat dah nih. Lama sangat cuti. Lama sangat kuman dok menyerang kepala otak aku.

Ok. Balik pada tajuk asal. Aku nak citer pasal bagaimana aku menghabiskan sisa-sisa balen cuti aku yang 2 hari tu. Plan iyer-iyer je nak pergi ke ke pantai la. Nak dengar bunyi ombak lah. Nak dengar desiran pantai lah. Tapi sudahnya aku pergi ke satu tempat yang aku memang rindu nak pergi.

Mase dah singkat nak buat keje booking membooking nih. Nak cari tempat yang serba bes lagi murah memang tak dapat lah jawabnya. So, main taram la aku dok mengoogle. Yang penting murah, selesa dan selamat.

Dah dapat pun. Nampak kat web ni macam ok jer. Murah pun murah. Ni dia webnya. Cerita selanjutnya, aktiviti merentas desa kat Cameron Highlands yang mencapai tahap sejuk melampau akal fikiran aku.

Overall, guest house ni ok sangat-sangat. Bilik pun murah. Baru Rm45 satu malam. Leh sumbat 2 orang lagi. Takat nak tidor, blik air kat dalam - inilah tempatnyer.


-sekitar KRS Pines Guest House-


-resit booking nih-


Dari AKU,

8 comments:

aibaks said...

murah tu.. nti nak ajak wife aku g honey moon situ plak

Encik MamaT said...

bila la agaknya aku nak sampai sana...

NuSaNa NoSa 91 said...

wahhh~ cameron highland.. suke2..
btw, alang2 dh pergi tuh, ada xbuah tgn utk keen kak?? hahahahaha~ ^_^

Amy Syaquena said...

pergh habis murah dah tue...nanti leh la gi tido sane jugak

OLick SyaSya said...

sejak ble ng estima..haha,

bile la pakwe i nak bwk i g sne kn..erm

biskut said...

wah pija sempat menikmati pemandangan indah di cameron highlands dalam masa yang singkat...

harap semkain bersemangat pija

Suara Kalbu said...

Waaaaaaaaaaa.. Cameron Highland tu. Belum pernah pegi lagi. Nak gi sana gaklah .

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh nak ikuttt

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..