Sunday, December 19, 2010

Yang FREE itu INDAH

Sape tak nak barang free? Bontot lah kalau tak nak. Tapi tak semua rajin nak usaha ke arah free tu. Lainlah kalau just tadah tangan, kemudian terus masuk dalam beg atau boleh digunapakai terus. Aku pun malas macam tu gak. Hahaha.

Kalau kita rajin, memang banyak benda free yang kite boleh dapat pun. Macam-macam ada. Tinggal rajin dengan tak jer. Time tu aku rajin. Aku isi segala borang yang ada dan aku dah dapat pun benda-benda tu.

Tadaaa...Ni dia hasil kerajinan aku.


Kata Hati: Nak update entry punye pasal. Pasal benda free pun aku update. Hehehe


Dari AKU,

7 comments:

bun_nee said...

hehehe suke juga barang free nih,.. dah dapat same ngan pija dapat pun..

biskut said...

ah,bukan pija sowank jer yang sukakan barang free..hihi.tapi biasanya kena cari yang betul2 sesuai ngan kita jer,baru gi isi borang.


err..yg benefiber tuh botol ker @ sampel jer?

NuSaNa NoSa 91 said...

sokong~~ semua ske mende free.. termasuklah mak shin chan! ha3~ ^_^

p/s: keen pon bese je taip en3 yg xbermanfaat gara2 nk sgt update blog.. hik3~ ^_^

Encik MamaT said...

aku tak nak....... hehe... rajin btol ko... hehe

Mas Sakura said...

suka habiskan test food kat shopping2 complex.. XD

Amy Syaquena said...

As'salam..

wah berbaloi ow...

nur said...

pija
benefiber tu dah dpt jugak!!
poise blm terai lagi.. nak g claim a
ALL IN ONE

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..