Friday, November 19, 2010

Body Lotion JOHNSON'S

Assalamualaikum dan salam jumaat buat semua.

Dah jadi tabiat lak sekarang - pantang ade web yang nak kasi sample, mesti nak isi. Sape tak nak, benda free. Bukan kena bayar apa-apa. Takat nak isi borang sikit-sikit tu kire small matter la. Aku tak pasti lah benda ni ada ke tak lagi. Tapi kalau nak sample ni, try la kelik kat sini.

So, ade lah lepas sebulan aku isi, aku dapat dah sample tu. Kecik cinonet jer. Dah apply pun kat badan, tangan. Kat muke je tak try. Ok lah. Wangi dan tak melekit.

-comelkan sample dia, kejap je dah abis aku lumur kat badan-



Dari AKU,

6 comments:

Encik MamaT said...

aku penah dapat ni... eh... isteri aku belikan.. aku malu nak pakai... haha

Suara Kalbu said...

Hihihihi...

Semaalam pun ida dapat sample whiskas free. Rajin rajinkan diri isi borang..benda free..bukan susah pun Yg penting jangan malas malas kikikkki

OLick SyaSya said...

pinjam gmbr..
.dpt jgk smlm

Ila Zakaria said...

dapat gak senin lepas... encik somi smpai kat sban sementara aku nunggu cab nak ke ktm.. smpai opis aku nyer dah ada atas meja...

Vintage Rose said...

wahhhh..kite pon nk jugak!baru nk isi borang..hihi:)

Lizzie Yasmin said...

hehehehe... sama lar.. saya pun suke jgk try benda free nie... hehehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..