Wednesday, October 6, 2010

Sunset n Sunrise atlast SUBHANALLAH..

Antara benda alah yang aku paling suka ialah menengok matahari naik dan terbenam. Aku sukakan laut. Tak tau nape. Tengok laut je aku jadi tenang. Tengok laut je aku jadi nyaman.

Dalam hati aku memuji kebesaran Allah. Betapa kerdilnya aku ni ha.
SubhanAllah..Indahnya ciptaan tuhan.

Baru-baru ini one of my fren pergi Sabah. Tujuan keje je pun. Tapi boleh lepak kawasan peranginan yang best. Dah rezeki dia. Yang best die boleh mms aku gambar sunset. Pergh menang cantek!!



katanya amik dari bilik hotel je


Sabah dari atas bukit


Sedikit Info :
Lokasi tempat ni - Kasih Sayang Health Resort @ Kokol Hill

p/s : tengah simpan angan-angan. Nak pergi sini satu hari nanti..


Dari AKU,

2 comments:

Encik MamaT said...

aku nak g hanimun kat sana la....

~ PIJA ~ said...

nanti ajak aku sekali eh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..