Tuesday, July 20, 2010

Bila mak dara dan anak dara bersatu

Plan nak jumpa dah lama. Dah plan nak buat gathering. Tapi paham-paham je lah. Bukan senang nak kumpulkan manusia nih. Biasalah, benda yang plan kaw-kaw ni memang payah nak menjadi. Tapi kalau plan main-main, mesti menjadi.

Aku ni dah lama mengidam big apple yang di sponsor. Hehe.. So, atas sebab-sebab tertentu kami pun ketemu yang sudahnya dihabiskan bershoping kat Jalan TAR.

Mulut menceceh je masing-masing. Banyak sangat benda yang nak dibahankan.
Sesekali dapat jumpa kawan-kawan ni memang bes. Happening. Walaupun, isu train tergantung menampakkan muke Zai cuak tak ingat. Siap tersentil gula tu.

Tapi, sungguh terkilan tak dapat nak shoping sakan. Gara-gara duit aku abiskan ke tayar kereta la nih.
Yang penting, seronok dapat jumpe kawan-kawan.




Dari AKU,

10 comments:

Ila Zakaria said...

antara kenangan terindah aku dlm tahun 2010..kira2 zai paling lama aku x jumpa.. 10 tahun tu...nanti kita kuar sesama lagik ek

~ PIJA ~ said...

moh2..kain cotton rm20 tak dpt lagik nih..

~oLick_Ecaa~ said...

kawan2 alog sume da kawen ke..baye alog ke..? hehehe..

td eca de tgk 1pic 2..kak zai kodek de pgg kaen ktne tuh..mcm cntek jee

~ PIJA ~ said...

eca : sume da kawen2 belake mereke nih..hehehee..memang cantek eca baju kat situ. kain cotton korea RM20. Die lelong mase tu. Kat Jln TAR jerk..rugi sangat tak beli sebab takde duit..waaaaaaaaa

Ila Zakaria said...

yang... jom bukak bisness..kita beli borong...ahahahahaha...ramai dah minat tu...

~ PIJA ~ said...

jom yang..kite beli agak2 seploh..nyesal dok ckp herge die rm20...cam ne ni yang..susah aa nak makap herge..hahaha

zaikodek said...

hehhe...menggoblog dah ko yer...aku pun ingat nk update nk kuar citer bersosial di jln TAR ngn kowang..tp x tau bile nk kuar.."tup..tup" ko dah kuar..ok lah tu...hehehe
aku pun mcm tu gak ila..antara kenangan terindah 2010....
jom g lagi kite borong cotton rm20 pulak..set tarikh n masa..kite on jer..

~ PIJA ~ said...

zai kodek : bak kate eca, kain yang kak zai kodek pegang cantek katenyer..heheee...

mmg kenangan terindah la..kot ye pun aku da 'tup tup' kuarkan posting..ape salah ko pun ting tong kuarkan posting..heheee

Ila Zakaria said...

aku x kisah zai.. aku dokek je ngan jln TAR tu.. ko roger jer sampailah aku... ko tu yang kena beli borong..pastikan tambang ko g balik berbaloi.ahahaha...mahal tambang ko zai.. lepas sepasang cotton tu.. kali ni pija kompem bawak keta.. kata nak memborong 10 pasang kan.. apa sgtla kan..baru 200 hengget.. ahahahahahhaha...pija kan kayo...tokey kueh raya tue... agak2 x abis kain tu sedekah jer kat aku ngan zai nanti.. kitaorg x kisah...sanggup je nunggu...

~ PIJA ~ said...

hahaha...pandai ko bodek aku ye ila..aku rase selagi tak beli kain cotton herge rm20 tu, selagi itu laa ia menghantui kite..uish...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..