Thursday, June 3, 2010

Terjumpa Ucapan USANG - 27 Tahun / 2006

Tadi masa aku tengah bosan tahap putri-putri di kayangan, aku mengemas meja aku. Berderet lah diari lama termasuk lah diari tahun 2006.

Sedikit coretan kawan-kawan yang aku abadikan dalam diari tahun tersebut.

Happy Besay - Jebat atau Zaidi

Hepi Besday to u. May Allah Bless n all the best - Alin

Sorry lambat cakap. Selamat hari lahir yang ke 27. Dah tidor ke? Sorry ek. Takde adiah, Semoga Panjang umur dan murah rezeki. - Wan

Happy Besday yang ke 27. Semoga panjang umur dan murah rezeki. Kalau makan kek ingat-ingat la kat org sini sama - Amrizal

Besday ko hari ni ke? Aku tak berapa nak ingat date tapi bulan aku ingat. Anyway, Happy Besday & mudah2an cepat dapat jodoh - Ana Apai

Oit..Tua dah ko hari ni. 27 Tahun..Huhuu - Chekwe

Selamat Hari Lahir yang je 27, Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki - Bonda Tercinta

Selamat Hari jadi..selamat hari jadi..selamat hari jadi PIJA..selamat hari Jadi..I LOVE U - Rizal or Bujal

Hepi Besday - Ainnatul Aziah

Askum, Sory lupa! Nak tido baru teringat. Hepi Besday yang ke 27, moga panjang umur dan murah rezeki, cepat kahwin - Albab

Hepi 27th besday!! Semoga cepat kawin sebelum aku tambah anak sedara untuk ko - Yet

Hepy Besday yang ke 27, moga panjang umur, murah rezeki, cepat-cepat jumpa betol2 yang sesuai leh wat laki. hehe - Zai Kodek

My dear fren..wishing u a very hapy birthday. May this year bring a bundant of luv, joy, health, peace and happiness! Enjoy your day ya..!! - Fazarul Nota Asia

Happy belated birthday! Sori lambat wish, orang dah seminggu kat Terenganu attent office course n gathering. - Ezay

Hi Pija..tak silap aku buffday ko semalam kan.? Kalau betol hepi besday - Yong


Gile rajin aku copy balik dalam diari tu. Punye lah aku sayang tiap2 ucapan yang kawan2 aku bagi. Naseb baik aku tak rakam suara-suara yang wish time tu. Hehehe...

Dari AKU,

5 comments:

wan said...

PO: takde ke tanda LIKE kat sini? aku nk angkat ibu jari ni.. hahaha

~ PIJA ~ said...

Cit..WNS nih..!! jangan bawak pengaruh FB kat sini..

~oLick_Ecaa~ said...

gile a alog,,bgus a alog nie..mst ramai kawn2 alog syg alog kn...

~ PIJA ~ said...

hehehe...harap2 macam tu la eca..!

zaikodek said...

saya memang syg along pun..kan along kan...hehehe


PO: pija, jom g jakel shah Alam..ade mega sale..!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..