Wednesday, June 2, 2010

IRON MAN 2


Lame tak layan wayang. Hari Sabtu malam hari tu aku sempat jugak tengok. Padahal baru je 4 jam baik dari deman. Bukan apa, dah berjanji punya pasal. Badan tak panas lagi tapi cuma rasa lemau. Hajat nak tengok citer baru Prince of Persia atau Robin Hood. Sekali full lah pulak.

Yang ade pun Iron Man 2. Pukul 11.55 malam lak tu. Belasah jer lah. Dulu masa citer ni mula-mula kuar gigih gak nak pergi tengok. Bile dah basi tahap apam nih memang malas nak layan.

Tapi ok lah jugak citer nih. Lawak dan amat menghiburkan. Aku tengok yang 1st dulu tapi aku lupa dah jalan citernya.

p/s : Sama-samalah kita mendoakan kesejahteraan sedara islam kite supaya selamat dan dilindungi dari kekejaman rejim zionis laknat tu. Amin..

Dari AKU,

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..