Friday, January 29, 2010

Adnan Menyempit..


Komen 1 :
"besttttttttttttt.........................aku nak repeat balik...
tgk 100 x pong x akan habis, aku menangis sbb terlampau lawak...
filem lawak...yg paling lawak...keluaran MIG....
tuk saper yg x minat intan tu....
lupe kan saje.....
kalu tgk mesti suke nyer...sbb lawak giler...

sam tgk willi (x tau nak taip aper)......terduduk kat atas jalan....hahaha
"DON'T want BANANA fruit 2 time"

Komen 2 :
"hahaha....walaupun muka nampak brutal.....dalam hati ada taman..."
tgk last night. Memang lagi best dari papadom .. lawak all the way
..dialog paling best masa dalam bilik meeting :adnan : pakcik and all da pakcik. This man sabotage da disposable. (patutnya proposal)...masa merempit kejar si zahar tu cara cakap selamba badak cam berbual biasa je..aku kasi 10 bintang. ada chance memang nak tgk lagi .."

Yang aku highlight kat atas tu adalah review dari pembace2 yang aku jumpe kat satu forem nih. Disebabkan review depa ni la aku mcm teruje tahap gaban lak nak tgk. Tak nak menyesal, aku g tengak ari Rabu. Baru RM6..

So aku nyer review plak..
Ketawa : aku berjaya ketawa untuk part2 kelakar dlm cerita tu..
Pelakon : tabik kat pelakon lelaki tp spoil byk kat pelakon pompuan lagi2 yang pegang watak wawa tu..
Bintang : 3/5

Cerita ni adalah sekadar hiburan..tak payah nak expect citer ni best giler..bak kate pepatah "di mane ade kemahuan, di situ ade highway"....




4 comments:

INDRA QIRANA said...

poster filem malaysia penuh ngan muka pelakon mcm tin sardin..kenapa eh?

~oLick_Ecaa~ said...

hahahaha..alg bly adnan nie..heheheaaa ayat xhingat..caya a...

~ PIJA ~ said...

indra: da itu je yang depa mampu buat..

eca : jom 'renuyen..'

~oLick_Ecaa~ said...

hahaha!jom2!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..