Monday, December 14, 2009

Selamat Pengantin Baru...


Salam..

actually..citer yg nak aku sampaikan ni citer yg agak lame..
tapi baru nak update ari nih...
tak pe laa kan..

alin, kak zek, bro anand n ferul...

lokasi : Restoren Puteri, TTDI
tarikh : 5 Disember 2009

seingat aku...dulu same2 kene sumbat SIREH...heeee..
amik berkat kate mereke..
aduhai...pahit..kelat semue ade...

tapi...
jodoh die sampai dulu..tahniah...
so, doakan pas ni turn aku plak yer...
anyway...
selamat pengantin baru buat kak Zek n bro Anand...
moge bahgie hingga akhir ayat..lahir anak2 yg chumel...

balik tu, sempat singgah NILAI..
shoping sakan..
gambar dirahsiakan atas sebab2 keselamatan..ngeh ngeh...


yg ade dlm gambar : aku, bujal, alin, mak, ayah, alang n cipong...

( same seperti di atas)

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..