Monday, November 16, 2009

mixed feeling..arghh...

salam..

Tadi bgn lambat dalam pukul 7.45 baru terjage..malasnye nak g keje..perot meragamnyer..period da masuk ari keempat..tapi camtu gak peelnye..malam tadi tak leh nak tido..ngan si alang2 bangun lambat..!!

gagahkan diri bangun..!!siap2 ala kadar..kul 8 lebih kuar dr umah..!

"kat ner"..mase tu aku baru kat dpn stadium..!!
" nak ajak breakfes.." deal laa..org tunggu kat rafi..jeling kat jam kete..dah kul 9..ah lantak la..dah alang2 lambat..biar lambat terus..heeeee

sepintas lalu...

-jumaat mlm-
plan nak nengok nur kasih..tp lupe lak ade org tu nak layan makan sate kat kajang..!!


-sabtu-

kat sk..mase ni mood tak bape nak elok..pasal period pun ye..pasal sakit ati pun ye..kecik hati pun yer..suke suki je nak tulis cam tu..xpe2..sampai mati wa ingat..!!

-ahad-
tido all the time..

3 comments:

Afzan said...

i got a feelin... hihi

~ PIJA ~ said...

nor..aku tak leh leave komen aa kat blog ko..nape tah...!!

Afzan said...

ye ke? alahai... ape la yg aku da silap set ni.. huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..