Monday, July 20, 2009

Kenape 3 GOL jer..? MU pening ke..?

Pagi2 senin nih, tibe2 teringat lak game MAS lawan ngan MU..mase tu aku ade kat SK..! tau ade friendly game, tp mcm takde napsu nak tgk..sebabnyer..

1. aku tak minat MU..tp nape Owen join club nih..!! aku suke dier.....
2. malas nak tgk MAS ni dikude2kan..tak sanggup nak kutuk player sendiri...hee
3. ade plan nak g tempat lain mase tu..heee

tp, korang jgn tak tau, aku ni antu bola..mane tahan tak tengok..tak tau la nak ckp pasal game nih...nampak macam MU main tak sungguh2 pun..ala2 konon, MAS ni leh diayam2kan laa..tp tu laa..sekali MAS main sungguh2..tak pasal AMRI YAHYA sumbat 2 gol.. ( pas nih, name ko dijulang2 laa..glemer tanjung karang beb..)

bangge ke aku..? seronok ke aku..? aper2 hal kene bangge gak..bukan senang nak lawan ngan kelab yg kuat nih..antara yang kuat tu..tp biase ler..org2 kite nih..sok sek kat belakang..

" ala..MU main pun cam takde semangat jer..."
" cube die main sungguh2..takde nye laa amri tu leh sumbatkan gol.."
bla..bla..itu laa org kite...

-MU tak main betol2 pun...-
Boleh jadikan tu sebagai alasan ke korang...? pade aku, takde maknenyer..tak kisah laa ko lawan team ayam ker..team cap sardin ker..jgn pdang rendah..!! aper2 pun tahniah MALAYSIA....

tp kelakar lak tgk stadium kaler merah jer petang tu..yulkssssssssssssss....!!! heeee...so, sok MAS akan jumpe ngan MU..aku bet, mesti MU main sungguh2..!!! tgk je laa paper ari nih..PASTI BERBEZA...alahaiiiii...





3 comments:

hanimichi said...

hahaha..
no kokmeng..
aku x reti pasal bola ni..
bebola ayam aku tau ar..goreng pon sodap!

~ PIJA ~ said...

makan je laa ko tau eh michi..

Afzan said...

aku pun no kokmeng
bak kata michi, tak reti pasal bila ni.. heheh

tp dgr kt hotfm, tiket rm99, rupanye kt astro ada tunjuk live tp dorg tak iklankan pasal kalo org tau, takut takde org nk dtg.. ermm.. ntah ye ntah tidak..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..