Tuesday, July 14, 2009

Hepi Besday to En. Ali Hanafiah

Salam...
Mase aku merepek nih, aku tgh rehat, baru pas mkn tghari...jap lagi pas lunch, kene sambung meeting balik nih...aku dah rase pas ni aku mesti byk keje nak kene setelkan...waaaaaaaaaaaaaa.....tak dpt nak ronggeng seperti biase..!!

Anyway, aku nak share ngan korang...

14 JULY 2009
Hari ni besday ayahanda ku yg tercinte..da 55 tahun da umur die tahun nih...wish aku..moge die panjang umur, di permudahkan segala perjalanan hidup, diberikan kesihatan berpanjangan dan murahkan rezekinya...

AMIN....

mak ngan ayah kat OLDTOWN white coffee..!

3 comments:

Afzan said...

kirim salam selamat ulangtahun kt en. ali hanafiah k.. moga cepat2 tambah menantu.. ahaks!

~ PIJA ~ said...

tang dpt menantu tu...
amin..!!!

hanimichi said...

hepi belated besday kat abah ko..
aku tumpang gumbira, moga panjang umo, dijauhkan segala penyakit dn murah rezeki hendaknya..
31/12 ni genap usia abah aku 66 thn...kalo dia masih ada.. (._.)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..