Monday, June 8, 2009

CEPAT PULAK DIA DATANG....

PERIOD!!

baru bape hari bulan...? awal lak die dtg bulan nih..tp alhamdulillah, aku masih subur..heehehehe..tp yg tak sanggupnyer, kalau period pain aku tu dtg..tuhan je tau ape rupenyer aku..ni kire da ok gak sikit..aku leh lagi g opis..

kalau dulu..?
siap muke sembab..tak leh nak bangun..muntah..cirit birit..nak baring tak kene..nak nonggeng tak kene..sume serbi serbe tak kene laa..wanna be a woman? aper2 pun aku bangge jadi perempuan sejati..ecewah!!!

ari ni, masuk opis lambat lagi..ari2 mcm tu..tgk bilik bos gelap jerk...takde rupenyer..yahoooo...ngan keadaan aku mcm nih, mmg aku doa bos takde jerk..huhuhu...

aktiviti minggu nih..

SABTU..
pagi2 aku da bukak laptop..update blog...sampai laa ke petang...!! hehehee..sampai aku puas hati, baru aku setop...teringat lak ade janji ptg tu..tp masing2 buat hal plak..salahkan ku..salahkanmu..tak tau sape salah..!! biarkan...:(

malam tu, kuar gak..g makan sate kat kajang..singgah putrajaya...tp yg kelaka aku nak citer nih..kelaka pada aku laa...aku ni tak reti bawak kete manual..teringin nak bawak...so, aku bawak laa..jalan lurus pas laa..sekali kat trafic lite..merah, bukit plak..aku da saspen..kompem mengundur ni kang...

arghhhhhhhhhhhh.....mmg sah die mengundur..kite belakang da hon..lagi die hon lagi aku gelabah..nasib baik member sebelah tenangkan..buat tak tau jerk katenyer..biarkan laa dieorg nak hon byk mane pun...

"awak main je minyak ngn clash tu..org tarik handbrek.." huh...selamat.....depan tu ade lagi dua tiga trafic lite..surender laa..tuko driver laa..heeee

AHAD..
bangun da lewat gak..pastu basuh kain...jemur kain...tgk tv..tu je laa keje aku...malam tu g tampal iklan..next month ade budak nak kuar...so saper2 yg tgh cari bilik tuk sewa leh masuk umah aku...iklan die lebih kurang cam ni laa...


RAKAN SEBILIK DIPERLUKAN!!!!!!!
-perempuan / muslim
-bekerja
-kemasukan : bulan julai 2009
-lokasi : sek 4, shah alam

so, saper2 berminat..leh hubungi aku ..PIJA ( 012 - 65053*** )

-ROGER N OUT-





4 comments:

Afzan said...

oit.. gi kajang bukan nk roger aku..

~ PIJA ~ said...

batery henpon kong plak mase tu...heee

ila said...

aku nak sewa bilik tu leh x pija oittttt....aku nak merasa kembali nikmat d zaman anak2 dara duduk d sec 4 tu dulu...aku janji aku akan jd roomate yg terbaekkkkkkkkk....ko terima x aku ni??ekekekekeke....lama dah x merasa banjir ni...hahahahahah

~ PIJA ~ said...

kalau ko yg masuk..
mmg tak yah deposit ila..
bile2 leh masuk...
tp..ko nak buh mane lak laki ko tu..??
jgn kate nak bawak sekali..heee

ko jgn sebut2 pasal banjir ila..
seteres aku tibe2 kang..!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..