Monday, October 31, 2011

Menara Tinjau

Aku dah pergi tempat ni. Makan kat sini. Nanti aku update. Pesal bile aku buat new entry tak update dekat korang punye list. Konfius. Meh tolong aku.

Dari AKU,

1 comment:

Bidadari Syurga said...

ok awak... heeeeeeeee... amik pic tak? nama kedai ke? lepas tu boleh sya usha kalau sedaplah... weeeeeeeeeeeee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..