Monday, September 27, 2010

Bukan MONDAY BLUES

Tak pernah lak aku rase hari Isnin hari yang best. First time dalam hidup aku boleh tak perasan aku tengah kerja untuk hari yang korang dok panggil Monday Blues tu. Nape agaknya. Malas aku nak cari punca ataupun sebabnya. Yang penting aku tengah Happy.

Lagi happy bila aku layan gambar cute kat bawah ni. Betol-betol anak BAPAK.


Dari AKU,

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..