Thursday, July 22, 2010

BOSAN

Rasanya dah lama aku tak cerita pasal personal life aku kat blog. Apa aku buat di waktu hujung minggu. Ape yang aku buat sepanjang hari dari hari isnin sampailah ke hari jumaat. Aku sedih ke, jiwa kacau ke, terlebih happy ke mahupun sedang bosan tahap cipan ke - pun dah lama aku tak cerita.

Sekarang ni aku tengah menanti waktu petang untuk pulang. Aku sedang mengalami sindrom malas + bengong. Kawan-kawan nak sembang pun takde. Semua dah pakat cabut balik umah. Nak tak nak kena la aku menunggu dan terus menunggu.

Bukan aku takde kerja. Tapi aku dah siapkan.

Berbalik pada cerita tentang life aku. Sekarang, aku sedang mencube bakat terpendam menjual kuih tradisional secare commercial. Aku nak cuba dulu. Dan alhamdulillah, setelah 2 minggu aku dan alang berhempas pulas membuat promosi kecil-kecilan, banyak jugak tempahan semasa yang kami terima. Syukur sangat-sangat.

Ni dia link blog -- kuihkami.blogspot.com. Intai-intai lah. Dah intai tu, cuba-cuba la order. Nak cuba rasa dulu pun boleh. Takde masalah.


Dari AKU,

4 comments:

~oLick_Ecaa~ said...

btol2..moh la beli..kawan eca ske kueh siput acik...sbb time eca sek dlu eca ske bwk bekal kueh siput acik tuh..heheheh

zaikodek said...

akunye tiram mana tipah????
memang best..dijamin sedap!!!
:)
p/s..tgh buat kuih tu jgn jiwa kacau..kang hasilnye kureng...hati kene happy baru hasil best!!..:)

Encik MamaT said...

mari beli2... jual2.... ada komisen tak?

~ PIJA ~ said...

zai...kan aku dah antar dengan jayanyer...hihihi..biase laa zai, penghujung period nih, setan gondol dok bertanduk je kat aku..

e.mamat..ko ni tak abis2 nak komisen..penampar tak nak ke?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..