Tuesday, April 6, 2010

BOSAN!


Pernah rase tahap
BOSAN yang tah apa2. Time studi dulu aku selalu cakap 'bosan macam cibai'. Emy,ex housmate aku dulu selalu kata' bosan macam tonyok'. Macam-macam jenis bosan lah yang dieorg dok kata. Tapi, nape BOSAN sangat nih. Bosan tahap yang dah takde tahap dah!!

Bile BOSAN..
Nak main game pun malas.
Nak siapkan kerja pun malas.
Nak bersembang-sembang pun malas.
Nasib baik, makan aku tak malas.

Pengubat BOSAN aku dikala ini.
TIDO dan SHOPPING je..!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Tentang PENULIS

My photo
Menulis sekadar untuk kepuasan diri.. Menulis untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.. Menulis apabila tulisan lebih dihargai dari kata-kata... Ape yg aku tulis kat sini.. adalah ape yang aku LALUI.. ape yang aku NAMPAK..So, jangan amik PORT sangat kalau ANDA seorang yang cepat SENTAP..!! SELAMAT MEMBACA..